Van Beek HRM advies

Uw medewerkers dragen in belangrijke mate bij aan het succes van uw onderneming. Om medewerkers plezier in hun werk te laten houden, de personeelskosten te beheersen en het rendement optimaal te laten zijn, is het van belang aandacht te schenken aan het personeel.

Van Beek HRM advies, in 2001 door Ellen van Beek opgericht, is een adviesbureau op het gebied van Human Resource Management. Van Beek HRM advies is vooral werkzaam voor organisaties in het bedrijfsleven, variërend in grootte van MKB tot multinational.

De uitvoering van Human Resource Management taken vraagt om specifieke kennis. Het bijhouden van nieuwe wetgeving en ontwikkelingen is tijdrovend. Van Beek HRM advies beschikt over brede en specialistische kennis en is u graag van dienst bij uw zorg voor het personeel.

De dienstverlening wordt afgestemd op uw vraag en uw situatie. Uw business, doelstellingen en medewerkers vormen ons uitgangspunt.

De dienstverlening wordt uitgevoerd door Ellen van Beek, die sinds 1990 werkzaam is op het gebied van HRM. Na afronding van de studie Klinische Pedagogiek heeft zij de opleiding Personeel en Arbeid gevolgd. In 2012 heeft zij de postdoctorale opleiding Bedrijfskunde afgerond. Gedurende de eerste jaren van haar loopbaan heeft zij als HRM adviseur gewerkt in dienst van een internationale verkooporganisatie. Als zelfstandig adviseur heeft zij gewerkt binnen uiteenlopende branches, zoals luchtvaart, chemische industrie, metaal industrie, kinderopvang, en call centers.